Föreställningar – Sagoskymning

Art of Storytellings föreställningar är en helhetsupplevelse för alla sinnen. Det yttre rummets utsmyckning, även i all sin enkelhet, är viktig för att stödja den resa in i dina inre rum som sagorna, myterna och legenderna innebär. Föreställningen kan äga rum på en vacker plats ute i naturen, såsom i en kåta eller runt lägerelden, eller på en vacker plats i inomhusmiljö, i ett rum, i en sal eller salong. Här söker vi inkludera alla element, inte minst eldens. Levande eld såsom lägereld, facklor, braskamin, oljelampor eller stearinljus bidrar till stämningen. Skymningstimmen är sagotimmen…

Föreställningarna vänder sig till en vuxen publik, dock lägst tolv år i vuxens sällskap. En föreställning är cirka en timme lång. Pris: 6000 kr.

Hör av dig vid frågor och önskemål om innehåll och upplägg med mera. Nedan finner du ett urval av uppsättningar som du kan välja mellan.  Varmt välkommen med din beställning. 

”Den lycklige prinsen” och andra sagor av Oscar Wilde, ”Demeter och Persephone” och andra grekiska myter, ”Den gröna riddaren” och andra keltiska legender, ”Den vita buffelkvinnan” och andra förbluffande legender, ”Det osynliga barnet” och andra sagor av Tove Jansson, ”Elddonet” och andra sagor av H.C Andersen, ”Ett nytt huvud” och andra myter från Indien, ”Folksagor från Fjärran och När”, ”Gudinnor och kvinnknytt”, ”Julrosorna” av Selma Lagerlöf, ”Legenden om Finn McCoul”, ”Midsommarmystik”, ”Midvintermystik”, ”Nordiska Folksagor”, ”När Jätten Trym stal Tors Hammare och andra nordiska myter”, ”Okända och kända sagor ur Bröderna Grimm”, ”Sagor om Ljus i Advent”, med fler.

 

 

 

 

 

1980263_308743399279274_8852124869584259911_o[1]

Kommentera